tisdag 9 juni 2009

Sommarvånda

Sommaren kommer med blandade känslor till mig. Glädje då den innebär en tid för läkning och lite vånda för att det inte längre är lätt att dölja min psoriasis med hjälp av långärmat och byxor.
Kom till jobbet i t-shirt förra veckan och en arbetskamrat tittade bekymmrat på mina armar och sa: "Men lilla skruttan vad uschlig du ser ut i huden. Blir du inte bättre? Jag menar nu när solen tittar fram?"
Jag har läkt ganska bra den senaste månaden och ser inte alls lika illa ut på armarna som jag gjorde i vintras. I mina ögon ser alltså mina armar helt ok ut. Arbetskamraten ifråga har inte sett min armar under vintern och tyckte således att att min psoriasis var värre än vanligt. 

Nästa vecka åker vi till Grekland. En vecka med sol och saltabad. Mina föhoppningar om att läka är minst sagt höga. Packlistan är under konstruktion.
Måste säga att sommarmodet är toppen för oss psoriatiker. Älskar alla snygga långklänningar som finns till okej priser just nu. Klänningen ovan är från Indiska.

3 kommentarer:

  1. Förstår precis hur du känner! Många är gångerna då folk kommit fram och ojjt sig och varit bekymrade - ibland nästan med fasa i rösten - över hur man sett ut. Det är ju inte direkt upplyftande att behöva höra sådant.
    Ha en alldeles underbar solsemester och bada så mycket du bara orkar!

    SvaraRadera
  2. Andreas Jönsson12 juni 2009 kl. 23:22

    Jag instämmer med era kommentarer! Det finns en låg toleranströskel till det ovanliga i samhället! Men, det är bättre de frågar än bara stirrar...

    ...kram på er alla psoriatiker!

    SvaraRadera
  3. Playtech Slots Online - JamBase
    Playtech Slots 울산광역 출장안마 - the #1 site for slots, live 동두천 출장마사지 casino, 충청북도 출장마사지 bingo, blackjack, poker, video slots, scratch 시흥 출장안마 cards, 순천 출장안마 video poker.

    SvaraRadera